Søk
Close this search box.

Personvernerklæring

Personvern

Denne personvernerklæringen informerer om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger om du er medlem eller kunde hos oss og du benytter våre tjenester og om dine rettigheter.

Personopplysninger som innhentes og behandles

Vi innhenter personopplysninger for å tilby og forbedre vår tjeneste til deg. Ved bruke av våre tjenester kan vi be om personopplysninger for å ta kontakt eller identifisere deg. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer, e-post adresse og bruksdata. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenesten.

Formålet med behandling av personopplysninger

  • For å ta kontakt og tilby våre tjenester.
  • For å gi tilgang til våre tjenester.
  • For å sende relevant informasjon.

Lagringstid

Dine personopplysninger blir lagret så lenge du er medlem/kunde hos oss. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst fem år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning. Utenfor medlem/kundeforhold slettes personopplysninger etter at databehandlingen er avsluttet.

Rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende oss en e-post (georg@gamletun.no).

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontaktinformasjon

georg@gamletun.no

Gamletun Gaard –  Lutsiveien 95, 4309 Sandnes –  Tlf 46655020 

Informasjonskapsler

Websiden benytter ikke identifiserbare opplysninger via informasjonskapsler for å måle trafikken på websiden og for å forbedre brukeropplevelsen. Om du ikke aksepterer bruk av informasjonskapsler kan du slå av cookies i din nettleser.

Analyseverktøy: Matomo

You may choose to prevent this website from aggregating and analyzing the actions you take here. Doing so will protect your privacy, but will also prevent the owner from learning from your actions and creating a better experience for you and other users.